Morella aposta pel comerç local amb la seua qualitat i proximitat

618
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– ASETMICO i l’Ajuntament de Morella han iniciat la campanya Ara més que mai, comerç local

– El BOE publicat avui permet als bars i restaurants atendre a l’interior amb un aforament del 40% i

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) i l’Ajuntament de Morella han iniciat avui la campanya Ara més que mai, comerç local per a incentivar aquest i destacar la seua importància en el municipi. Aquesta s’ha començat amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

La regidora de Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “Morella va recuperant la seua activitat comercial amb l’obertura d’establiments i comerços que mantenen la qualitat dels seus productes i l’atenció pròxima en estos temps que vivim”. L’edil ha explicat que “el teixit comercial de Morella és molt important amb moltes xicotetes empreses que conformen un dels motors econòmics de la ciutat”. Mari ha volgut “animar a tots i totes a consumir en els establiments de la ciutat” així com “reconèixer l’esforç que han fet durant aquestos mesos on alguns d’ells havien d’estar tancats”. Finalment, ha comentat que “dins d’aquesta campanya realitzarem diferents accions que donarem a conéixer en els pròxims dies i setmanes”.

Noves mesures publicades al BOE

Morella ha conegut avui les noves mesures publicades al BOE que afecten els municipis de menys de 10.001 habitants. Així, en aquestes es permet als establiments a atendre als clients i clientes en el seu interior amb un aforament màxim del 40% i servint a la taula. Aquest se suma al 50% de les terrasses, el qual ja es permetia.