Morella acull l’eixida internacional de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana

600
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella acull per segona vegada l’eixida internacional de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana el pròxim divendres 4 de març. La prova s’iniciarà a l’Espai Firal i recorrerà els voltants de la ciutat, ja que els cotxes passaran per davant de la porta de Sant Miquel i eixiran pel portal de Sant Mateu. A més, a partir del dijous arribaran els cotxes a l’Espai Firal on estaran exposats fins al moment d’iniciar la prova, a les 12.00 hores del divendres.

Avui, la plaça de les Aules de Castelló ha albergat la presentació de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana. En aquesta han participat la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, el president del comité organitzador de la prova, Fernando Lobón, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, junt amb altres representants de les empreses i institucions patrocinadores i col·laboradores.

La novena edició d’aquesta competició compta amb 40 equips de diferents nacionalitats i ha completat el límit d’aquestes. Cal explicar que la participació ha estat limitada, igual que en l’edició anterior, a causa de la COVID-19 per a garantir la participació completament segura. Tot i això, l’Eco Rallye compta amb especialistes internacionals i nacionals.
Rhamsés ha destacat que “es tracta d’una competició innovadora que eixirà des de Morella i pretén potenciar la mobilitat de manera sostenible i l’energia renovable”. L’edil ha comentat que “és un plaer que hagen comptat amb Morella una altra vegada per a albergar aquest projecte”. Finalment, ha explicat que “eixiran de l’Espai Firal, passaran per davant de les torres de Sant Miquel fins a eixir de la ciutat pel portal de Sant Mateu”.

Cal recordar que es tracta d’un ral·li de diversos dies en el qual hi ha diferents categories i modalitats. Així, des de Morella parteix la modalitat internacional que compta amb tres etapes. La primera ix de la capital dels Ports i arriba a Castelló, i les altres dues tenen com a seu principal la principal ciutat de la província.