Morella acull el dia 15 la celebració del X aniversari de la Taula del Sènia

449
PUBLICITAT

Nota de la Taula del Sènia

Celebració divendres 15/01/16 a les 19:30 a l’ajuntament de Morella

La Mancomunitat de la Taula del Sénia es va constituir a Morella el 17 de desembre de 2005 i va ser inscrita al Registre d’Entitats Locals el 20 de febrer de 2006, complint-se per tant ara els 10 anys de la seva creació.

Després de dos ampliacions, actualment són 27 els municipis membres (15 valencians, 9 catalans i 3 aragonesos) que en conjunt superen els 113.000 habitants i els 2.070 km2. Tot i formar part de 3 comunitats autònomes, tenen en comú: geografia, història, llengua i cultura. La seua força es basa en buscar el màxim consens entre els pobles i col·laborar amb les administracions i els sectors econòmics i socials. 

Durant aquests 10 anys la Mancomunitat, com els Ajuntaments i com tota la societat, ha passat de tot: èpoques molt positives, amb fortes inversions per al Territori, i d’altres de majors dificultats. Però la voluntat de seguir treballant en favor dels habitants d’esta zona segueix totalment intacta i, per això, es farà un acte de celebració dels 10 anys aquest divendres 15 de gener de 2016 a les 19:30 a les sales gòtiques de l’ajuntament de Morella, al que assistiran la majoria dels Alcaldes i Tinents d’Alcalde que han format part de la mateixa durant aquest temps i al que també han confirmat la presència el President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig i els Consellers d’Agricultura de les tres Comunitats Autònomes.