Modus Operandi

808
Pau Sancho
PUBLICITAT

-Pau Sancho-

A Compromís no farem primàries. Això ho vaig saber dissabte i va ser un colp molt dur. Diumenge volia expressar el meu dolor i la meua rauxa i vaig escriure un article. Un article sincer, però molt dur. Al saber que els companys i companyes del Bloc el dimarts tenien un altre referèndum vaig decidir esperar-me per publicar-lo, era massa el que ens jugàvem.

Avui és ja dimarts i he decidit no publicar l’anterior. Perquè? Perquè no ajuda en res, no millora res, no aporta res.

Si quan tenim un problema, en comptes d’intentar resoldre’l internament, el fem públic i el llancem a les xarxes i als mitjans de comunicació no l’estem arreglant, el fem més gros.

Els problemes en una organització s’han de resoldre dins de l’organització. En Iniciativa, a l’igual que en Compromís, tenim diferents llocs on resoldre els nostres problemes.

La crítica dins del partit ens ajuda a veure els problemes, a parlar-ne, a obrir debats. Els debats són una de les eines més productives d’una organització. Quan u és conscient que hi ha un problema és quan el pot resoldre.

Si callem dins i parlem fora, escampem merda. Traure els problemes interns al carrer només serveix per donar munició als nostres contrincants. I tingueu clar que gastaran aquesta munició en contra nostra. La carronya només atrau els carronyers, i viure envoltat de carronyers és molt difícil.

Jo preferisc construir. Aprendre dels errors i mirar cap avant. Intentar treballar sempre amb alegria, amb el nostre somriure a la cara. Fer més forta Iniciativa, més gran Compromís. Rentar la roba bruta a casa.

Pau Sancho, candidat a primàries, quan en teníem.

Dita popular:

Si estàs de merda fins als genolls… NO SALTES!!!