Martínez: “El PSOE-Ports està tan ofuscat amb la guerra a Ferraz que reivindica obres ja licitades com la N-232”

554
PUBLICITAT

 

Els populars insten els socialistes a deixar de fer el ridícul exigint que es licite una obra que ja ho està des del passat mes de juny

El Partit Popular ha lamentat que el PSOE de la comarca dels Ports “ni tan sols sàpiga llegir” i que reivindique la licitació d’una obra que ja està licitada des del mes de juny i l’obertura de sobres es durà a terme el proper mes de novembre. Així ho ha explicat el coordinador de la zona nord del PP, Andrés Martínez, que ha lamentat que “els socialistes estiguen més pendents dels embolics interns i de la guerra desfermada a Ferraz” i per això “exigeixen que es licite una obra que ja porta tres mesos licitada”.

El popular ha instat els socialistes a “llegir els butlletins oficials” i no “fer el ridícul” i ser “més reivindicatius per exemple per demanar perdó pel desastre del Castor com va fer Zapatero quan va vindre a Vinaròs”. I és que cal recordar que el Ministeri de Foment ha licitat la millora de la N-232 per 60 milions d’euros per aquesta carretera que culmina al nord de la província. A això se li suma la reparació del pont de la Bota.

El líder popular ha recordat que “quan s’arregla una carretera, el lògic és que les obres molesten” i ha advertit que “les obres del PP poden causar molèsties i les del PSOE causen terratrèmols com les del Castor”.

Cal recordar que en la legislatura de menys ingressos, el PP ha mantingut el seu pols inversor a la província i “en el cas de la N-232, l’última vegada que es van fer obres va ser en l’anterior legislatura del PP, amb el Govern de Aznar, quan es van invertir més de 24 milions d’euros”. Aquestes obres se sumen a l’autovia Mudèjar, on es van construir sis trams, la N-225 des de la Vall d’Uixó a l’Alt Palància o la N-340 des de Nules.

“Per desgràcia, els anys del socialisme han estat de parèntesi en les inversions de la província” tal com ha recordat Andrés Martínez. “I ha estat amb un altre govern del PP, el de Rajoy, quan s’ha desbloquejat la N-232 (60 milions), la variant de Peníscola a Vinaròs amb 81 milions d’euros, el pont de la Bota (418.000 euros) o les obres de l’A7 a la Vall amb quatre milions d’euros més, així com els 222 milions per a l’AVE a Castelló.