Margarita Marín: “els ingressos per Covid són en gran proporció no vacunats”

2023
Escrit de Margarita Marín a facebook
Escrit de Margarita Marín a facebook
PUBLICITAT

La cap de pneumologia de l’hospital General de Castelló, la doctora vilafranquina, Margarita Marín Royo, ha estat contundent en respondre l’anunci dels gestors del càmping de Vilafranca respecte a la seua decisió de no demanar el passaport Covid a l’establiment. En una resposta les xarxes socials a la notícia publicada per DiaDia ha indicat que “veiem que els ingressos per Covid són en gran proporció en no vacunats” i ha apuntat que “estem a la vora del col·lapse i amb els treballadors molt cansats”.

Margarita Marín ha assenyalat que “per mantindre l’atenció tant als pacients Covid com als no Covid és necessari comptar amb la sensatesa de tot el món. El dret a la salut és un dret fonamental de tots i ha de seguir sent-ho”.

Margarita Marín porta quasi dos anys en primera línia d’atenció a pacients Covid i ha dit, en resposta directa als responsables del càmping de Vilafranca que “a l’hospital tampoc discriminem a ningú segons sexe, gènere, raça, religió, edat origen o estat de vacunació, però estem treballant al 200% i veiem que els ingressos per Covid són en gran proporció de no vacunats”.

El seu comentari ha rebut el suport d’altres usuaris de les xarxes.