L’IES Vilafranca organitza una taula rodona amb dones triomfadores del territori

281

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca

L’alumnat al complet de l’IES Vilafranca va gaudir en la jornada d’ahir una taula rodona amb dones triomfadores i empoderades del territori. En l’esdeveniment, que es va celebrar en poliesportiu municipal, van participar Silvia Colom, alcaldessa de Vilafranca; Aroa Fabregat, Enginyera Industrial, Electrònica i Automàtica; Mónica Gasulla, Directora de Cajamar; i Neus Pechoabierto, Psicòloga i Directora de la Residència de Cantavieja.

Les participants, professionals quilòmetre 0, van parlar sobre la seva trajectòria, estudis i experiències. Tampoc van faltar les preguntes per part dels alumnes i les alumnes, els qui van voler saber, per exemple, si aquestes grans dones havien vist complicacions per a accedir als seus llocs actuals per ser dona; si tenen problemes per a conciliar la vida laboral i familiar; quina és la seva opinió sobre el futur de Vilafranca i de la comarca i motius per a quedar-se en el territori a desenvolupar la seva carrera professional en acabar els estudis.

Assenyalar que l’esdeveniment va començar amb l’actuació musical de dues alumnes de segon de l’ESO, Noa Honrubia i Ainoa Martínez, els qui van estar acompanyades de la seva professora de música, Sara García.

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, agraeix a la direcció i al professorat de l’IES Vilafranca l’oportunitat de poder parlar amb els i les joves i posar en valor la seva professió, la seva dedicació i el fonamental paper de la dona en el territori.