L’espectacle de doma de Santi Serra, guanyador del programa “Tú sí que vales”, serà una de les grans novetats de la 758ª edició de la Fira de Morella

552
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

La 758ª edició de la Fira de Morella comptarà amb un gran espectacle de doma eqüestre en llibertat. Aquesta, protagonitzada pel guanyador de l’edició de 2012 del programa televisiu “Tú sí que vales” i de la Show Cup Equitana 2013, Santi Serra, està despertant una gran expectació a Morella. El show tindrà lloc el proper dissabte dia 13 de setembre a les 22:30 hores i tot seguit, també s’ha programat una discomòbil en el mateix escenari, la Plaça de Bous. Aquesta activitat és una de les grans novetats d’aquesta edició d’una Fira que compta amb més de set segles i mig d’història.

La presència eqüestre a la Fira ha adquirit una gran importància en els últims anys, de la mà de l’associació Morella a cavall. Per això, actualment no falten activitats dirigides a tots els públics, com els carrusels o les diferents exhibicions d’oficis o de doma. A més, en aquesta edició, aquest art adquirirà una rellevància encara major, amb un espectacle mai vist a Morella. El showman Santi Serra és un gran especialista de la doma salvatge i, pràcticament sense tocar als seus animals, aconsegueix que realitzen tots els exercicis amb una habilitat espectacular. L’exhibició de Morella comptarà amb tres cavalls Frisons un Lusità Perla, dos Àrabs i dos gossos Border Collie. El preu de les entrades és de sis euros anticipada i set a taquilla, sent lliure per a menors de sis anys. A través de les pàgines de Facebook de Santi Serra o de la seva web www.sercamshows.com es poden veure molts d’aquests exercicis.

Protagonisme per a la música
La Fira sempre té un gran protagonisme musical, que en aquesta edició també es potenciarà. Com és habitual, començarà el dissabte a migdia, amb el cercavila i inauguració, que comptarà amb la participació de l’Associació Musical Mestre Cande. A la vesprada, tindrà lloc el concert de Mari Pau Medina, “El cant de la meua terra”, al Teatre Municipal. I a continuació, tindrà lloc la cercavila de les societats musicals de Morella i Cinctorres, amb el posterior concert. Finalment, el diumenge tindrà lloc el cercavila de la Rondalla pel recinte firal a migdia. D’aquesta manera, la música i diverses entitats musicals de la localitat tindran un gran protagonisme en aquesta edició de la Fira.