L’Escola Taurina aprova un pressupost de 240.000 euros per a 2020

386
Sessió ordinària de l'organisme autònom local de l'Escola Taurina
Sessió ordinària de l'organisme autònom local de l'Escola Taurina

L’organisme autònom local de l’Escola Taurina de la Diputació de Castelló va celebrar ahir sessió ordinària, en la qual es va aprovar el pressupost per a l’any 2020. Els comptes ascendiran a prop de 240.000 euros, import similar a l’anualitat de 2019.

La sessió, presidida pel president de la Diputació, José Martí, va donar impuls així al pla d’actuacions de l’Escola Taurina per a l’any vinent, amb una estructura continuista que recull la possibilitat de celebrar jonegades sense cavalls i portar les classes pràctiques per diferents municipis de la província.

En la sessió ordinària, que va ratificar el nomenament de la diputada provincial Lluïsa Monferrer com a vicepresidenta de l’organisme autònom, també es va aprovar la licitació del contracte de serveis de formació i despeses derivades de l’organització d’activitats taurines.

Aquest contracte engloba el professorat de l’Escola Taurina i el servei de retalladors, així com les despeses derivades de l’organització de classes pràctiques. Amb una durada anual per un import de 55.508,75 €, és prorrogable fins a 4 anys per periodicitat anual.