L’Escola d’Estiu de Morella donarà servei des del 26 de juny fins al 4 d’agost

270
PUBLICITAT

El termini de matrícula està obert fins al 16 de juny i hi ha un màxim de 100 places i prioritat per a l’alumnat empadronat, inscripció en el període complet i de menor a major edat

L’Escola d’Estiu està dirigida a xiquetes i xiquets des d’infantil dos anys fins al segon cicle de primària

L’Escola d’Estiu de Morella es prepara per a un nou curs i obre el període de matrícula fins al 16 de juny. Aquest servei es prestarà durant sis setmanes des del 26 de juny fins al 4 d’agost amb horari de 10.00 hores a 14.00 hores i de dilluns a divendres a les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana a l’alumnat comprés entre infantil dos anys i el segon cicle de primària. Així, la matrícula es pot realitzar pel període complet amb un preu de 90 euros o per setmanes per 25 euros. A més, hi ha disponibles un màxim de 100 places, per la qual cosa tindrà prioritat l’alumnat empadronat al municipi, aquell matriculat en el període complet i de menor a major edat.
Per a formalitzar la matrícula, cal omplir i signar els fulls d’inscripció amb totes les dades sol·licitades i fer l’ingrés de l’import corresponent a l’entitat bancària. A continuació, fer arribar el full i el resguard de pagament a les oficines municipals en horari de 9.00 hores a 14.00 hores de dilluns a divendres. També es pot enviar al correu electrònic ajuntament@morella.net. En cas d’estar en possessió del carnet +3, de família monoparental o monomarental, s’aplica un 15% de descompte en el servei. El full es farà arribar a les famílies a través del col·legi i amb el servei municipal Morella Informa.
La regidora d’Educació, Ana Adell, “l’Escola d’Estiu és un servei molt demandat per les famílies per a facilitar la conciliació durant els mesos de vacances de les xiquetes i xiquets”. L’edil ha explicat que “s’obre el període de matrícula per a saber el nombre d’alumnes que tindrà el servei, així com les edats i planificar les necessitats específiques que haurà de cobrir el servei”. També ha comentat que “els preus de la matrícula es mantenen respecte a l’any passat, així com l’edat de l’alumnat des d’infantil dos anys fins al segon cicle de primària”.