Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca acullen els mocadors i mantons de llana del Centre d’Estudis de la Iglesuela

258
Centre d'Estudis de La Iglesuela (2)

Centre d'Estudis de La Iglesuela (2)
Centre d’Estudis de La Iglesuela (2)
-Nota de premsa-

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena i la responsable del Centre d’Estudis de la Iglesuela (CEIG), Inmaculada Artola, han inaugurat a l’Ajuntament de Vilafranca l’exposició “Indumentària tradicional: mantons i mocadors de llana”. La mostra compta amb una àmplia selecció de mantons de llana “anteriors als denominats de Manila i més tradicionals de les terres del mestratge castellonenc i de Terol”, segons ha definit Immaculada Artola.

La mostra es podrà visitar a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca fins al 8 de desembre dins l’horari de l’oficina de turisme. Des del Centre d’Estudis de la Iglesuela han agraït la col · laboració que presta el consistori vilafranquí, ja que no és la primera vegada que s’organitzen exposicions d’aquest tipus. El regidor de Cultura de Vilafranca ha incidit en el treball que porta a terme el CEIG per investigar el passat i, especialment, la indumentària. El CEIG tamién ha manifestat el seu reconeixement al tècnic de l’Oficina de Turisme de Vilafranca, Guillem Monferrer, ia la tècnica de Cultura, Ana Querol, per la dinamització cultural que duen a terme al municipi.