Les reparacions d’Iberdrola deixaran sense llum a més de 500 clients de Vilafranca entre el 10 i 12 de febrer

509
PUBLICITAT

TRANSFORMADOR

Entre dimarts dia 10 i dijous dia 12 12 Iberdrola realitzarà talls de subministrament elèctric en diversos carrers de Vilafranca. Entre les 9 i les 15h d’aquests tres dies pels sempre socorreguts “treballs de manteniment a la xarxa” els talls se succeiran a la localitat. Els comerciants i propietaris de bars i restaurants han manifestat el seu malestar. Més de 500 clients veuran com se’ls talla el subministrament, sense que puguen fer res per impedir-ho, posar-hi remei o corregir-ho.

A les xarxes socials els usuaris han manifestat la seva queixa ja que els talls són constants i es produeixen en més d’una ocasió durant l’any. “Comença a ser un fet habitual, cada mes hem de treure l’adhesiu del mes anterior perquè no se solapin entre elles” apunta el propietari d’un restaurant, que denuncia que els els talls programats de subministrament són una constant en el municipi.

Lamenten els comerciants que els talls elèctrics es realitzen en ple horari comercial. Així mateix es pregunten si l’empresa té el mateix mode d’actuació a Castelló o grans ciutats. Els usuaris consultats per Diadia també demanen que l’empresa instal·le grups electrògens o altres mesures per disminuir els perjudicis que suposa.
Els veïns també han sol·licitat a l’Ajuntament de Vilafranca que face una queixa pública davant l’empresa per, d’aquesta manera, expressar el malestar dels veïns. De fet el consistori ha anunciat a través de Infovila, el web municipal i les xarxes socials, el tall elèctric, ja que l’empresa encarregada de realitzar les tasques de manteniment per a Iberdrola, Elecnor així ho ha sol·licitat.

A més, com a mesura addicional, des del consistori, ahir es va cridar a tots els comerços afectats pel tall elèctric. Forns, botigues de queviures, ferreries, botigues d’electrodomèstics, tallers de fusteria … hauran parar almenys un matí durant aquests tres dies en què, vulguen o no, no podran endollar l’interruptor.
El dia 10 es veuran afectats 274 usuaris, el dia 11 arribarà a 235 clients i el dia 12 altres 68.

Els veïns i empreses ubicdos en lass carrers Villores, Todolella, Palomita, Forcall, Font d’Horta, Coves del Forcall, Avinguda Castelló, Avinguda Castellfort, Bovalar, Eres Torreta, Serrito, Tancaes, Santa Teresa, Sagrat Cor, Miralles del Carro, Iglesuela del Cid, Tancades, Joan Pau Climent, Grup Francolí, Doctor Manuel Palomo, Esports, Constitució, Carrer Nou, Canaleta i Joan Baptista Peñarroya han aturar la seva activitat pel capritx d’Iberdrola.

Malgrat les trucades de queixa dels veïns i empresaris a Iberdrola la companyia no ha donat cap resposta sobre els talls i tampoc té previst compensar cap quantitat en els rebuts per no prestar el servei de subministrament.