Les oficines de l’obra de la N-232 del Port de Querol a Vallivana

676
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El ple ordinari d’ahir va aprovar l’adjudicació de l’antiga Casa Forestal a la UTE Port de Querol
Aquesta estava en desús i té la situació perfecta per a albergar les oficines de l’obra de la N-232 a Morella

L’ajuntament de Morella ha aprovat al ple ordinari l’adjudicació d’ús de l’edifici ubicat al paratge del santuari de Vallivana i, com ha proposat la UTE, és on s’ubicaran les oficines tècniques per a l’obra de la N-232 del tram del Port de Querol a Morella. Així, aquestes estaran situades a l’Antiga Casa Forestal de Vallivana i serviran per a que la UTE adjudicatària realitze els treballs necessaris. Avui mateix l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ho ha comunicat a l’empresa per a preparar la signatura del contracte i que puguen començar les millores necessàries a l’edifici.

Cal recordar que aquest edifici estava en desús i completament buit, per la qual cosa, “és important que pugue albergar activitat com la de les oficines de l’obra de la N-232, ja que la Casa Forestal de Vallivana està situada en un lloc òptim per a la realització d’aquests treballs” ha destacat Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella. A més, també ha comentat que “oferim la màxima col·laboració amb la UTE per atenir enllestit l’edifici i que comencen al més prompte possible”. Tanmateix, Rhamsés ha comentat que “l’objectiu és tindre les oficines a Morella per tal d’optimitzar els treballs de remodelació de la N-232 per a que siga una realitat prompte i per l’impacte econòmic que suposa esta activitat per a la nostra ciutat”. Gracies a les millores proposades per l’empresa “aconseguim, a la vegada, millorar este edifici tant volgut pels morellans i morellanes”.

D’altra banda, des de l’ajuntament, destaca l’alcalde, que “estem col·laborant amb la UTE port de Querol en diverses qüestions que tenen que veure amb infraestructura i serveis que necessitarà l’execució de l’obra, així com en la coordinació de les ofertes de treball per mitjà del servei d’ocupació local.

L’edifici de la Casa Forestal de Vallivana, després d’una llarga revindicació de l’ajuntament, es va cedir fa uns anys per part de la Generalitat per a la gestió municipal. Abans era un alberg, però al fer la cessió, l’administració autonòmica el va deixar buit, sense equipament, el que dificultava la seua posada en funcionament en un breu període de temps. Gràcies a aquesta gestió es torna a usar per a una funció important com són les obres de la carretera. Una vegada signat el contracte, l’empresa podrà rehabilitar-lo per a que els treballadors l’ocupen.