Les jornades Creadores de literatura i narració oral ompliran Morella de representacions i concerts

610
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella acull la setmana que ve les VII jornades de narració oral Creadores organitzades per l’Associació de Professionals de la Narració Oral a Espanya (AEDA). Aquestes contenen dues vessants. Una formativa amb l’Escola d’Estiu d’AEDA des del 4 fins al 8 de juliol i una altra oberta al públic amb concerts i actuacions que tindran lloc al Teatre Municipal. Aquesta segona comptarà amb espectacles els dies 4, 5 i 6 de juliol on, alguns d’ells van dirigits al públic familiar i altres al públic adult. Totes aquestes activitats tindran l’entrada lliure.

El dilluns 4 de juliol serà la primera de les actuacions amb el concert per a públic adult Cantando a los poetas del 27 a càrrec de Sheila Blanco a les 18.45 hores. El mateix dia a la nit, a les 21.30 hores, serà el torn de Pablo Albo amb La leyenda del avión que sobrevuela Cuenca y la de los siete cofres (y puede que otra), també per a públic adult. El dimarts 5 de juliol, Cristia Verbena interpretarà Invevitable a les 21.30 hores dirigida al públic adult. Finalment, Eugenia Manzanera oferirà Retahilando, una narració oral per a públic familiar a les 19.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “ens alegra que AEDA realitze esta interessant activitat a Morella ne la seua setena edició i que oferiran activitats obertes al públic durant la setmana que ve” i ha aprofitat per a “animar a tots i totes a disfrutar de les narracions i concerts que tindran lloc al Teatre Municipal”. L’edil ha explicat que “Creadores també compta amb una part formativa on es realitzaran diferents tallers durant tota la setmana” i ha recordat que “està reconeguda pel Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat (CEFIRE) com a activitat formativa per a tot el professorat del sistema educatiu valencià”.