L’Ermitori de Vallivana tindrà serveis públics

671
PUBLICITAT

– L’Administració de Vallivana també projecta millores als teulats i ràfecs del santuari

Les obres al Santuari de Vallivana van començar ahir. La construcció més important del projecte és el muntatge d’uns serveis públics adaptats per a minusvàlids a un antic magatzem junt la Casa Forestal, però també es contemplen millores a la part posterior del Santuari i als teulats i ràfecs del mateix santuari, de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i de l’edifici conegut com a l’Hostal.

Des que l’Administració de Vallivana va deixar de funcionar econòmicament de manera autònoma, es va crear una comissió conjunta de la qual formen part l’alcalde, Rhamsés Ripollés, l’Administrador de Vallivana, Jesús Sangüesa, els regidors Malú Blasco i Joan Carles Marcobal i els Alets de la Mare de Déu, Juan Antonio Milián i Juan Ramón Carceller. Aquest grup serà l’encarregat, entre altres tasques, d’elaborar cada any la inversió a realitzar al santuari de la Mare de Déu així com les obres concretes a realitzar en funció de les necessitats.

Les obres són a càrrec d’una empresa local que ja ha començat amb els amaniments i adequació de l’espai on aniran els banys. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés manifestava que aquestes inversions són possibles gràcies a les aportacions anònimes i desinteressades dels morellans i morellanes, que sempre han secundat a la Mare de Déu de Vallivana i el seu Santuari.

L’Ajuntament de Morella destinarà 20.161 euros en aquestes obres, acordades pel consistori amb els representants de l’Administració de Vallivana. En aquesta actuació s’inverteixen quasi la tercera part dels fons amb els quals comptava l’Associació, que eren de 61.872,34 euros. Tant l’Administrador com els Alets van voler que 1000 euros anaren destinats al fons que Morella ha destinat a la lluita contra la Covid-19.