L’Educacció, el Capsigrany i el 450 aniversari de l’església protagonitzen l’agenda de primavera de Vilafranca

303
Agenda de primavera a Vilafranca
PUBLICITAT

FEU CLIC ACÍ PER LLEGIR-LA 

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat una completa agenda de primavera. La segona edició del congrés educatiu L’Educacció, que ja compta amb més de 200 inscrits; el festival de teatre Capsigrany o el 450 aniversari de la construcció de l’església parroquial de Vilafranca són només alguns dels elements més destacats inclosos en aquesta programació que s’ha repartit, com és habitual, per tots els comerços de la localitat. També es pot consultar a les xarxes socials i la web municipal www.ajuntamentdevilafranca.es
Durant els mesos d’abril i maig hi ha previstos diversos cursos i tallers com els d’aprenentatge de l’ús del mòbil, tant per buscar feina com per orientar-se a la muntanya. També es realitzaran sessions de meditació i cursos d’informàtica dirigits a la recerca de treball.
La localitat acollirà exposicions de fotografia sobre el 450 aniversari de l’església, el teatre de carrer de Vila-real, els 33 anys del Centre d’Estudis dels Ports o les dels alumnes de l’IES de Vilafranca, entre d’altres. A més, la Biblioteca Municipal celebra a l’abril el mes del llibre amb la tercera edició del concurs de marca pàgines i la projecció de pel·lícules. A més,  els exemplars publicats per l’ajuntament tenen un descompte del 10% del seu preu.
Altres activitats previstes durant este mes són la marxa per la dona, la xerrada per conèixer més sobre les prestacions de maternitat excloses de l’IRPF, sobre la realitat del poble palestí i una excursió que unirà la literatura amb el paisatge. La inauguració de les noves instal·lacions del Gimnàs Municipal portarà una jornada plena d’activitats perquè els veïns puguen conèixer les noves opcions esportives que els ofereixen estes instal·lacions. En la programació de la Setmana Santa s’inclou un taller d’elaboració de mones de Pasqua, les tradicionals processons, activitats per a xiquets i visites guiades pel municipi. També se celebrarà un torneig de dotze hores de futbol i un festival de teatre infantil.
Al mes de maig, la pregària a Sant Miquel i a Santa Llúcia, els contacontes i tallers del Projecte Pont, el congrés sobre educació, la commemoració de la construcció del temple parroquial i diverses excursions, són algunes de les activitats previstes.