L’arenc Juli Bayot i els morellans Ismael Boix, Javier Garcia i Serafin Garcia competiran al concurs de gossos de rabera de La Valleta d’Agres

912
Concurs a La Valleta d'Abres
PUBLICITAT
Concurs a La Valleta d'Abres
Concurs a La Valleta d’Abres

-Diadia-

Una notable representació dels nostres pobles estarà present al II Concurs de Gossos de Ramat a la Valleta d’Agres. Serà el proper diumenge 25 de maig. Estaran presents Juli Bayot, d’Ares del Maestrat, amb la seua gossa Xispa. Juli Bayot va ser subcampió a 2013 i ha esstat guanyador de diversos concursos a Catalunya. A més ha guanyat el concurs que s’organitza a Ares del Maestrat. També va ser segon a Oñati, Euskadi.  Entre els presents a La Valleta d’Agres hi ha el morellà Ismael Boix, que concursarà amb Dover. També conpetirà Javier Garcia, també de Morella, amb Raig i Serafin Garcia,, amb León.
Al concurs no faltaran pastors catalans i valencians. Mecè Ribot, de Bellver de Cerdanya, amb Cendra, Armand Flaujat, també de Bellver, amb Baam, Eloi Flaujat, de Bellver, amb Gal·la, el valencià d’Alfarrasí Julian Sanz, amb Paco, el torrentí Miguel Díaz, amb Ben, l’alcoià José Antonio Gutiérrez amb Cati i VictorGarcia, de Lliçà d’Amunt.