L’Aplec dels Ports publica el primer vídeo d’una sèrie de testimonis que reivindiquen la importància de consumir local i comarcalment

926
Apostem pels Ports
PUBLICITAT

La campanya “Apostem pels Ports” engegada per l’organització del 42é Aplec dels Ports comença a prendre forma amb la publicació del primer vídeo en defensa del comerç local.

Recentment, l’Aplec ha llançat una enquesta per les xarxes socials per conéixer de primera mà com és el consum a la comarca, quins productes es compren aquí i quins fora, quines són les necessitats dels consumidors i de quina manera podria millorar el comerç per fidelitzar els clients esporàdics.

Actualment, es troben immersos en la gravació de diversos testimonis de la comarca que reivindiquen la importància de consumir local i comarcalment tot el possible, ja que d’aquesta manera, recolzant els petits comerços, es podria assegurar un futur als pobles. La situació produïda per la Covid-19 ha deixat clara la importància de mantenir i potenciar aquests negocis, serveis bàsics que cal recolzar.

En el primer vídeo publicat, Noel Martí de Carns Noel, explica com està vivint ell la crisi i quins canvis ha notat en el seu negoci, donant el seu punt de vista respecte els hàbits de consum comarcal i com aquests haurien de canviar radicalment per salvar el petit comerç.

Paral·lelament, l’Aplec dels Ports anima a la gent a publicar fotos consumint a les tendes dels pobles amb el hashtag #JoApostoPelsPorts.

Enllaç enquesta: https://forms.gle/NcGD7mpbxHuQ6rXh6

https://www.facebook.com/aplecdelsports/videos/998333020584791/