L’ampliació del Centre de Dia i la posada en valor del jaciment visigòtic aprovats en els pressupostos participatius de la Generalitat

293
Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Dos projectes que s’havien presentat des de Morella als Pressupostos Participatius de la Generalitat, han estat escollits i votats per la gent que ha participat de les votacions. Estos projectes estaran inclosos en els pressupostos de la Generalitat per a l’any que ve i són l’ampliació del Centre de Dia de la localitat, dotat amb 250.000 euros, i la posada en valor del jaciment visigòtic dels Casals del Mas de Sabaté, amb 65.000 euros.

Altres projectes que han rebut el suport necessari han estat la rehabilitació de la xarxa de camins rurals amb 2.512.000 euros o la creació d’un parc  públic de vivendes i adquisició d’immobles per a la comarca dels Ports amb 1.200.000 euros. Del conjunt comarcal han estat admesos, gràcies a la votació popular, un total de set projectes que compten amb un pressupost global de 5.418.400 euros.

Els pressupostos participatius ha estat una iniciativa que ha estrenat enguany la Generalitat Valenciana mitjançant la ciutadania o les entitats podien presentar els seus projectes als mateixos. Una vegada presentats hi havia un període de votació entre tota la gent interessada en participar la qual, una vegada s’havien inscrit al programa, podien votar per triar els projectes que consideraven de més interès i conveniència per a la comunitat. La Generalitat es comprometia a incloure els projectes triats als pressupostos del proper any 2022.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha destacat ‘’ Serveis socials, vivenda, sector primari i patrimoni són una prioritat. Ens alegrem d’haver aconseguit el suport necessari per a que el pressupost de l’any vinent de la Generalitat contemple iniciatives tant importants com l’ampliació del centre de dia  o la creació d’un parc públic de vivenda per a la comarca. Donem les gràcies a tota la ciutadania per fer-ho possible i esperem que quan abans puguen ser una realitat’’.