L’Amateur trenca la seua mala ratxa i derrota el Xert (2-0)

671

Bon inici de 2020 per a l’Amateur del Vilafranca que el diumenge 12 de gener s’imposava per 2-0 al Xert al Camp del Serrito.

L’11 inicial va estar format per Adrian Vicente, Bruno, Hector, Mateu, Andreu, Sergi, Jorge Porcar, Pau, Adrian Gil, Borja i German.

També van jugar Ivan, Gabi i Jesus.

La primera part va ser bastant igualada amb ocasions per als dos equips. German va tindre la més clares per part vilafranquina, mentre el Xert va enviar 3 pilotes a la fusta.

A la segona part, el Xert va tindre 15 minuts de clar domini, enviant altra pilota al pal. Al minut 62, el Vilafranca es posava per davant amb un gol de Borja. Amb el pas dels minuts, els vilafranquins es van defensar amb ordre i al minut 86 una bona assitència d’Ivan desde la banda dreta la culminava Borja sentenciant amb el 2-0.

El proper partit serà a Catí, encara amb dia i hora per determinar.