L’Amateur del Vilafranca tanca el 2020 al Serrito amb victòria sobre el Salsadella (1-0)

671

Segona victòria de la temporada per al CF Vilafranca després d’imposar-se per 1-0 al Salsadella el passat diumenge 27 de desembre.

D’inici van jugar Kameni, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Borja, Javi Nadal, Enric Beltran, Diego, Adrian Gil, Hamid i Hassan.

També van jugar Gabi, Andreu i Pau.

A la primera part, les ocassions de gol van ser poques. El Vilafranca es va avançar al marcador amb un gol del debutant Diego als 12 minuts de partit. El Salsadella va tindre la seua opció més clara en un llançament que el porter Kameni no podia blocar i al rebot va poder desviar el llançament amb la cara.

A la segona part, els vilafranquins es van defensar amb ordre davant el joc directe del conjunt visitant. Hamid va enviar una pilota al pal i Gabi i Adrian Gil també van tindre opcions. 2 grans aturades de Kameni a remats de cap al darrer quart d’hora van evitar que el Salsadella marcara.

Ara els de Mené jugaran 2 partits més per recuperar partits aplaçats. Aquest dimecres 30 a les 20’30 hores jugaran a Rosell i el diumenge 3 de gener ho faran al camp del Porrejat d’Atzeneta.