L’Amateur del Vilafranca suma 1 punt a domicili amb el Benlloch (3-3)

571
Amateur a Benlloch

L’Amateur del Vilafranca aconseguir sumar 1 punt el passat diumenge 9 de febrer, després d’empatat 3-3 amb el Benlloch en partit jugat a Cabanes.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Andreu, Nicolas, Gabi, Sergi, Ivan, Planell, Jorge Porcar i Borja.

També va jugar Manu Almeda.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol d’Andreu, en una jugada de corner pentinada per Sergi. Poc després, el Benlloch feia l’1-1 en una bona jugada per banda esquerra.

A la segona part, els visitants jugarien replegats buscant el contraatac i Gabi va fer l’1-2 després d’una centrada de falta lateral. El partit seguia amb certa igualtat. Sergi anotaria després l’1-3 pero a partir del minut 65 el Vilafranca va notar el cansament i els locals van fer 4 canvis de colp que van aportar molta frescura al seu atac. Així el marcador va passar a reflexar un empat a 3-3 al minut 75.

D’ací al final, ocasions per als 2 equips i el Vilafranca va jugar 5 minuts amb 10 per la lesió de Bruno.

Aquest proper cap de setmana, doble compromís al Camp del Serrito. Divendres 14 a les 21h el partit ajornat del 2 de febrer davant el Vinromà i el diumenge 16 a les 16h partit amb el Vilanova.