L’Amateur del Vilafranca segueix amb la seua milloria i derrota el Canet (3-1)

831

Nova victòria del CF Vilafranca al Serrito, el diumenge 18 d’abril els de Mené superaven per 3-1 al Canet.

D’inici van jugar Mihai, Hassan, Hector, Andreu, Jorge, Diego, Adrian Gil, Pau, Hamid, Borja i Edo.

També van jugar Victor Garcia, Gabi, Gonzalo, Ivan i Kameni.

Els vilafranquins van tindre les primeres ocasions en llançaments de Diego i Edo que aturava el porter visitant.

El Canet s’avançava al marcador amb un gol de falta directa al minut 10. Edo al 29 marcava l’1-1 resultat al descans.

A la segona part, els vilafranquins van ser dominadors fins al minut 77. Al minut 66 Borja feia el 2-1 i després els locals es quedaven amb 10 per expulsió d’Hector. Els de Mené es van defensar molt bé davant d’un Canet bolcat en atac.

A poc del final, Gabi de falta directa sentenciava fent el 3-1.

El proper partit serà al camp del Benicarló Base Futbol possiblement diumenge 25 d’abril a les 17h.

El 3-1 de Gabi al Canet