L’Amateur del Vilafranca perd per golejada amb el Ribera després d’una molt mala segona part (7-0)

653

L’Amateur del Vilafranca va patir la pitjor derrota de la temporada al perdre 7-0 davant el Ribera a Torreblanca el diumenge 26 de gener.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Bruno, Mateu, Hector, Sergi, Andreu, Pablo Mas, Adrian Gil, Gabi, Jorge Porcar i Borja.

També van jugar Nicolás, Ivan, Pau i Jesus.

La primera part va ser prou igualada i amb poques ocasions de gol. El Ribera va fer l’1-0 al minut 28 amb un llançament de falta directa.

Només començar la segona part, els locals marcaven el 2-0 i pocs minuts després va arribar el 3-0. Després els vilafranquins van desapareixer del camp i el Ribera va marcar 4 gols més fins al 7-0 definitiu.

Aquesta setmana, el Vilafranca té programats 2 partits. Divendres 31 a les 9 a Catí el partit aplaçat de la passada setmana i el diumenge 2 de febrer, partit al Serrito davant el Vinromà si acaba de marxar la neu.