L’Amateur del Vilafranca obté la seua primera victòria lluny del Serrito a Albocàsser (0-1)

568
amateur guanya a albocàsser

Victòria per 0-1 al temps de descompte de l’Amateur del Vilafranca en la seua visita al Camp de la Planeta d’Albocàsser el diumenge 17 de novembre.

L’11 inicial va estar firmat per Adrian Vicente, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Adrian Gil, Jorge Porcar, Ivan, Gabi, Borja i German.

També van jugar Edo, Manu Almeda i Sergi.

A la primera part, els vilafranquins van ser superiors al rival i Jorge Porcar i Ivan van tindre les oportunitats més clares per a marcar. També el colegiat va assenyalar fins a dos fores de joc molt dubtosos.

Després del descans, el partit es va igualar, sense tindre un dominador massa clar al centre del camp. Borja va veure com un defensa li traia un baló sobre la linea després de driblar al porter i German també va tindre una ocasió desbaratada pel porter de l’Albocàsser.

Als darrers minuts del partit, l’Albocàsser va tindre l’única ocasió clara del partit amb una falta directa que Adrian Vicente enviaria a corner. Manu Almeda amb una falta directa també va estar prop del gol tocant un jugador de la tanca amb el tanc un baló que portava molt de perill. Al minut 91 va arribar el gol que decidia el partit, jugada per banda dreta, el xut de Manu Almeda era taponat per un defensa i el baló li anava a Edo que amb un xut ras potent batia al meta local.

El proper partit serà al Serrito davant el Salsadella, segurament dissabte 23 de novembre a les 16h.