L’Amateur del Vilafranca no pot sumar a Atzeneta tot i fer un bon partit (2-0)

548

Derrota per 2-0 del Vilafranca en la seua visita a Atzeneta el dissabte 22 de febrer.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Sergi, Mateu, Hector, Nicolas, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Gabi, Jorge Porcar i Borja.

També van jugar Pablo Mas i Edo.

En un primera part bastant igualada, els vilafranquins van poder marcar al minut 42 després d’una centrada d’Adrian Gil que Borja no va poder concretar. Al 44 l’Atzeneta es va posava per davant al marcador marcant l’1-0.

A la segona part, el Vilafranca va dominar el partit mentre el conjunt local buscava la contra. Els visitants van tindre ocasions per a l’1-1 pero al minut 78 un penal a favor dels locals certificava el definitiu 2-0.

El proper partit el diumenge 1 de març a 16h quan l’Orpesa B visite el Camp del Serrito.