L’Amateur del Vilafranca no pot amb el Xert tot i l’esforç realitzat (1-3)

529

L’Amateur va perdre 1-3 davant el Xert al Serrito el diumenge 9 d’octubre. El davanter del Juvenil Gabi va debutar en partit oficial amb el primer equip.

Alineació: Adrian Vicente, Mateu, Javi Nadal, Hector, Nicolas, Javi Prades, Pablo Pitarch, Pardo, Jordi, Edo i Pablo Andres.

També van jugar Javi Fortanet, Gabi i Enric Beltran.

Gols: 1-0 Javi Nadal (65), 1-1 (68), 1-2 penal (70), 1-3 (88)

El Xert va tenir 2 clares opcions per avançar-se al marcador al primer minut de joc.

El joc va estar bastant igualat, amb els 2 equips manejant bé la pilota. Jordi va enviar una pilota al pal i a poc per al descans ocasions per als 2 equips amb bones aturades dels porters.

A la segona meitat, Javi Nadal marcava l’1-0 al 65, després d’un córner, Pardo veia com la seva rematada de cap el salvava un defensa visitant sobre la línia i el gol arribava al rebuig. 3 minuts més tard, el Xert igualava el marcador en una jugada poc afortunada en la qual la pilota se li escapava a Adrian Vicente i la pilota li quedava a un davanter que posava el 1-1. 2 minuts més tard, el Xert es posava per davant al marcador després d’un gol de penal.

D’ací al final, ocasions per als dos equips amb el Xert buscant la contra i els vilafranquins van tenir ocasions amb bones aturades del porter visitant. A poc per al final, el Xert va marcar l’1-3 definitiu.

El proper diumenge 16 d’octubre, partit a Atzeneta a les 17h.