L’Amateur del Vilafranca li posa les coses molt difícils a un dels favorits (2-4)

616

El CF Vilafranca li va posar les coses molt difícils al Càlig, equip aspirant a l’ascens, al Serrito el diumenge 25 de setembre, el partit va acabar 2-4.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Javi Nadal, Manel, Nicolas, Andreu, Javi Prades, Ivan, Jordi, Pablo Andres i Adrian Andres.

També van jugar Enric Beltran, Javi Fortanet, Pablo Pitarch i Edo.

Gols: 1-0 Jordi (17), 1-1 (23), 2-1 Adrian Andrés (29), 2-2 (43), 2-3 (62), 2-4 (77)

Els vilafranquins afrontaven l’encontre amb bastantes baixes i el juvenil Manel va eixir a l’11 inicial.

Malgrat aquestes baixes, el Vilafranca va eixir molt valent i al minut 17 Jordi marcava el 1-0. El Càlig va enviar una pilota al pal i al 23 arribava l’1-1 amb un gol de córner directe. Els visitants van poder marcar l’ 1-2 amb un xut al travesser, però 5 minuts més tard, gran jugada per banda dreta d’Enric Conesa i Adrian Andrés feia de cap el 2-1.

A poc per al descans va arribar l’acció que marcaria el xoc, Enric Conesa es lesionava i la pilota anava a servei de banda. El Càlig treia ràpidament amb el jugador vilafranquí a terra i arribava el 2-2 amb les protestes del públic i jugadors locals.

A la segona meitat, el Vilafranca ho va intentar, tot i que va haver de fer diversos canvis per lesió i la qualitat dels jugadors d’atac de l’Càlig va sentenciar el partit al seu favor. El 2-3 va arribar en posició de fora de joc al 63 i el 2-4 definitiu va ser aconseguit al minut 77.

Així partit bastant bo dels de Francis Roig i Alex Tena, al que el Comitè d’Àrbitres va designar a un xaval de 16 anys que va demostrar no estar capacitat per arbritrar partits de categoria aficionat.

El proper diumenge 2 d’octubre, derbi al Pla de Mig Ull de Cinctorres a les 17’30h.