L’Amateur del Vilafranca guanya el seu primer partit a domicili de la temporada a Atzeneta (1-2)

563

L’Amateur del Vilafranca va guanyar el seu primer partit de la temporada lluny del Serrito després de superar per 1-2 a l’Atzeneta el divendres 22 de març.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Ivan, Jorge, Gabi, Borja i Adrian Gil.

També van jugar Adrian Andrés, Enric, Planell i Jesus.

Va ser un partit molt igualat i disputat per part dels dos equips.

La primera part no va tindre un dominador clar i al minut 36 l’Atzeneta faria l’1-0 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part, els dos equips van eixir amb molta intensitat buscant la porteria rival. Al minut 60 una bona jugada per banda de Borja la rematava Andreu al punt de penal per marcar l’1-1.

D’ací al final, oportunitats per als 2 equips, amb una gran parada d’Adrian Monfort a remat de cap local. Al minut 93 Adrian Andres donava els 3 punts als vilafranquins en un remat creuat que tocava el pal abans d’entrar a la porteria.

El proper partit serà al Serrito davant el segon classificat el Xert, divendres 29 de març a les 21’15 hores.