L’Amateur del Vilafranca guanya al difícil camp del Penyiscola (0-1)

958

L’Amateur es va imposar 0-1 al camp del lider de la categoria Penyíscola, el diumenge 13 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Bruno, Hector, Nicolas, Ivan, Andreu, Edo, Jordi, Pablo Andres i Adrian Andrés.

Gol: 0-1 Jordi (42)

Els visitants van estar a punt de marcar als 7 minuts amb un xut d’Adrian Andrés que va eixir fora per poc.

Després d’una jugada per banda dreta de Jordi no trobava rematador, després d’un rebot de la defensa, Edo va tirar desviat.

Sobre el minut 15 arribaria la primera aproximació del Peníscola, tot i que sense massa perill.

Al minut 42, Jordi marcava el gol que valdria els 3 punts.

A la segona part, els locals van buscar el gol sense perill clar davant un Vilafranca ben plantat que buscava eixir a la contra.

Al el minut 87 es va reclamar un clar penal sobre Jordi i al descompte, 3 grans parades d’Adrian Vicente, jugant amb 10 per la lesió de Hector, van certificar la segona victòria de la temporada.

El proper diumenge 20 de novembre, partit al Serrito davant el Vall d’Alba a les 16h.