L’Amateur del Vilafranca guanya a Cinctorres el derbi comarcal (2-4)

837

El passat diumenge 11 d’abril tornava el derbi comarcal dels Ports a la Segona Regional, amb un Cinctorrà – Vilafranca que va acabar 2 a 4.

L’11 inicial el van formar Kameni, Nicolas, Hector, Andreu, Hassan, Gabi, Diego, Adrian Gil, Hamid, Edo i Borja.

També van jugar Ivan, Jorge i Gonzalo.

El Cinctorrà va començar creant perill a pilota parada i d’aquesta manera arribaria l’1-0 al minut 7. Després el Vilafranca passaria a dominar el partit i del 26 al 39 arribarien els gols de Hamid, un pròpia porta i altre de Borja per situar l’1-3 al descans.

A la segona part, el Vilafranca va enviar 3 balons a la fusta amb accions de Nicolas, Edo i Andreu. El Cinctorrà ho va intentar als últims 20 minuts amb insistència fent el 2-3 al minut 73 pero Gonzalo al descompte marcava el definitiu 2-4.

Després dels bons resultats d’aquestos últims 3 partits, els de Mené són ara novens i aquest diumenge 18 d’abril rebran al Serrito al Canet, darrer classificat, a partir de les 16’30 hores.