L’Amateur del Vilafranca guanya a Cinctorres 8 anys després (1-2)

708

L’Amateur va estrenar el seu caseller de punts amb una victòria molt treballada per 1-2 al Pla de Mig Ull de Cinctorres el diumenge 2 d’octubre.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Hector, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Javi Prades, Ivan, Jordi, Pablo Andrés i Edo.

També van jugar Pablo Pitarch, Pardo i Javi Fortanet.

Gols: 1-0 (26), 1-1 Jordi (42), 1-2 Edo (70)

Derbi comarcal al qual els equips arribaven amb dinàmiques molt diferents.

A la primera part el Cinctorrà es va avançar als 26 minuts de joc. Abans, els locals van tenir algunes oportunitats. Els vilafranquins van jugar un primera part correcta i en una de les poques aproximacions, Jordi rebia una pilota en àrea xicoteta per marcar el 1-1.

La segona meitat va ser bastant igualada. Els vilafranquins van estar molt bé en defensa i en el 70 Edo va aprofitar un rebot al mig camp per plantar-se sol davant el porter local i batre’l per baix.

En els últims 10 minuts ocasions pels 2 equips, les del Villafranca Jordi, Nicolas i Pablo Pitarch, però el marcador ja no es va moure.

Així, gran alegria per a l’equip que va ser capaç de remontar un resultat advers i gran treball que va tenir la seva recompensa després de la preparació del partit en els entrenaments d’aquesta setmana.

El proper diumenge 9 d’octubre, va partir al Serrito davant el Xert a les 16h.