L’Amateur del Vilafranca guanya 4-1 al Vinromà al segon partit de pretemporada

716

El Camp del Serrito tornava a acollir un partit de futbol després de 6 mesos el passat diumenge 27 de setembre, en un partit de pretemporada que el Vilafranca guanyava 4-1 al Vinromà.

El partit es va disputar seguint el protocol marcat per la Conselleria de Sanitat i la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Unes 70 persones es va apropar a vore en directe el partit. L’accés als partits passa per la presa de temperatura, recollida de dades i portar en tot moment mascareta i respectar la distància de seguretat.

Per part vilafranquina van jugar Hassan, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Jorge, Andreu, Joel, Adrian Gil, Enric, Villa i Borja. També van participar Mihai, Javi Nadal, Camilito, Ivan, Edo, Sergi i Gabi.

Els vilafranquins van dominar al llarg de tot el partit davant un Vinromà amb molts canvis respecte a la temporada anterior. Adrian Gil al minut 25 va fer l’1-0 amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona part, Ivan anotava el 2-0 al 61 i Edo va marcar un doblet en 2 minuts per posar el 4-0. Els visitants feien el definitiu 4-1 al minut 79.

Així l’equip de Jose Francisco Martorell “Mené” continua perfilant la plantilla i preparant l’inici de la lliga previst per al cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

Aquest proper diumenge 4 d’octubre a les 17h, els vilafranquins tornaran la visita a Les Coves.