L’Amateur del Vilafranca es queda sense opcions davant el Xert als primers 10 minuts (0-2)

549

DiaDia

Derrota per 0-2 de l’Amateur del Vilafranca davant el Xert el diumenge 3 de desembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Alejandro, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Sergi, Ivan, Nicolas, Edgar i Adrian Andres.

També van jugar Adrian Gil, Pablo Pitarch, Bruno i Ximo.

El Xert es va posar amb 0-2 ja als primers 10 minuts de partit. A la primera part els visitants van ser prou superiors i al Vilafranca li va costar molt arribar a la porteria rival.

A la segona part, els vilafranquins van millorar bastant i van tindre alguna ocasió que d’haver-se materalitzat, haguera pogut donar opcions de puntuar. El Xert es va limitar a mantindre el marcador.

El proper partit serà el derby al Pla de Mig Ull de Cinctorres en horari en dia i horari sense concretar.