L’Amateur del Vilafranca empata amb el Penyiscola en un partit al qual va meréixer més (0-0)

171

Vilafranca i Penyiscola empataven sense gols en la vesprada del diumenge 4 de desembre.

D’inici van jugar Efren, Luis Mor, Hector, Enric Monfort, Nicolas, Andreu, Hector Bayot, Ayoub, Edo, David Ahicart i Borja.

També van participar Pablo Edo, Ivan i Pablo Andrés.

Els vilafranquins van poder marcar en una acció d’Edo que un defensa visitant va traure baix pals. Després, el Penyiscola tindria una clara ocasió que entre la defensa i el porter desbarataven. També un llançament de falta directa que Efren enviaria a còrner. Borja a poc del descans va enviar una pilota al pal i després David Ahicart també va disposar d’una clara ocasió per marcar.

A la segona part, els visitants només van tindre una ocasió amb un xut que va ixir fora per poc. Els locals van tindre ocasions especialment al darrer quart d’hora amb una pilota al travesser d’Hector Bayot, un remat de cap d’Hector que va ixir alt i vàries pilotes que es van passejar per àrea menuda sense trobar rematador. També es va reclamar un possible penal a l’area del Penyiscola que pareixia molt clar.

Ara queda una jornada per acabar el 2023, el Vilafranca visitarà al Betxí el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.