L’Amateur del Vilafranca dóna bona imatge tot i perdre amb el Xert (1-2)

716

L’Amateur del Vilafranca va perdre 1-2 davant el Xert al Camp del Serrito al partit disputat el divendres 29 de març per la nit. Els vilafranquins no van poder comptar amb el seu porter Adrian i Gabi es va situar baix pals.

L’11 inicial el van formar Gabi, Bruno, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Nicolas, Planell i Borja.

També van jugar Edo, Sergi i Adrian Andrés.

La primera part va ser de domini visitant, amb el 0-1 al minut 14 i el 0-2 al 38 després d’un penal molt protestat.

Només començar la segona part, els vilafranquins van fer l’1-2 per mitjà de Borja, pero uns minuts després Bruno era expulsat per doble amonestació.

Tot i aixo, el Vilafranca va seguir intentant-ho arribant a l’àrea d’un rival que també tindria les seues opcions al contraatac.

El proper partit serà a Vilanova, possiblement el diumenge 7 abril a les 17h.