L’Amateur del Vilafranca continúa amb la mala ratxa de resultats (5-1)

478

Derrota abultada del Vilafranca per 5-1 a Vall d’Alba el passat diumenge 26 de març.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Bruno, Andreu, Nicolas, Ivan, Javi Prades, Edo, Adrian Andres, Javi Fortanet i Pablo Andres.

També van jugar Alejandro, Pablo Pitarch i Campos.

Gols: 0-1 Javi Prades de penal (21), 1-1 (38), 2-1 (65), 3-1 (76), 4-1 (82), 5-1 (86)

Els vilafranquins es van posar per davant al marcador als 21 minuts, amb un penal transformat per Javi Prades. Tots dos equips van disposar de bones oportunitats, fins que al minut 38 els locals aconseguien l’1-1.

A la segona meitat, superioritat de la Vall d’Alba, que en 20 minuts va aconseguir 4 gols per certificar la victòria contundent.

Aquesta setmana, doble partit per als vilafranquins. Divendres 31 a les 21’00h al Serrito derbi davant l’Esportiu Cinctorrà per recuperar el partit ajornat per la neu del mes de gener. El diumenge 2 d’abril també al Serrito rebran al cuer Benlloch a les 16h.