L’Amateur del Vilafranca comença la pretemporada derrotant el Benassal (1-2)

817

Diumenge 4 d’agost començaven els partits de pretemporada de l’Amateur del Vilafranca, amb una victòria per 1-2 a Benassal al primer partit del VIII Memorial Enrique Sancho.

Els vilafranquins van ixir d’inici amb Adrian Vicente, Bruno, Hector, Mateu, Jorge, Jesus, Adrian Gil, Nicolas, Borja, Gabi i Planell.

També van jugar Andreu, Manel, Pau, Jorge Porcar i Edo.

Els dos equips van començar el partit volen jugar la pilota des de darrere i els vilafranquins van estar bé en la pressió. Al minut 11 va arribar el 0-1 amb una bona jugada entre Nicolas i Gabi que el davanter culminava amb un gran gol des de lluny superant per dalt al porter local que estava una mica avançat. El Benassal va ser capaç d’igual el marcador al minut 32.

A la segona part, el Benassal va començar dominant, pero després serien els visitants els que controlarien el joc. Els locals es van quedar amb 10 per doble amonestació i al 85 el Vilafranca faria l’1-2 definitiu marcant Borja. Als darrers minuts, els vilafranquins van poder marcar més gols amb un llançament al pal i diverses parades del porter local.

Aquesta setmana l’equip entrenarà dimarts i dijous, hi haurà paró durant la setmana de festes i després continuaran els entrenaments i partits davant Els Ibarsos i Albocàsser així com la possible final del Memorial Enrique Sancho o un triangular entre el Benassal i els equips que no juguen la citada final.