L’Amateur del Vilafranca comença la lliga empatant a casa amb el Tírig (1-1)

483

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca va iniciar la lliga amb empat, 1-1 al Camp del Serrito davant el Tírig el diumenge 16 de setembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu. Pau, Ivan, Enric Beltran, Edo i Adrian Gil.

També van jugar Sergi, Pablo Pitarch i Ximo.

Els vilafranquins van eixir bé al partit i van tindre algunes ocasions per a marcar. Van ser els visitants els que inauguraven el marcador al minut 16.

Després, els vilafranquins reaccionaven i al minut 32 una centrada d’Adrian Gil la rematava de cap a gol Enric Beltran.

A la segona part, el Vilafranca va dominar el partit pero li va faltar encert per definir les ocassions. El Tírig va tindre la seua opció en una acció aillada amb gran aturada d’Adrian Monfort.

El proper partit serà a Càlig el diumenge 23 de setembre a les 17’30h.