L’Amateur del Vilafranca cedeix un empat a l’última jugada a Cinctorres (1-1)

696

L’Amateur del Vilafranca iniciava la Fase Plata a la Segona Regional empatant 1-1 al Pla de Mig Ull de Cinctorres el passat diumenge 9 de maig.

L’11 inicial el van formar Kameni, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Hassan, Andreu, Adrian Gil, Diego, Borja, Hamid i Edo.

També van jugar Gabi, Pau, Jorge, Gonzalo i Mihai.

La primera part va ser prou roina per part dels dos equips, quasi sense oportunitats de gol.

A la segona part, els vilafranquins van ser superiors amb bones jugades de Borja, Gonzalo i Edo. El Cinctorrà es va quedar amb 10 al minut 56 Hector va marcar el 0-1 al minut 63 aprofitant una malentesa entre el porter i la defensa cinctorrana.

Andreu va enviar una falta directa al travesser i a l’última jugada del partit, els locals de falta directa aconseguien el gol de l’empat.

El proper partit serà al Serrito davant el Benassal en data i hora per concretar.