L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima a Cabanes davant el Benlloc (3-2)

636

Derrota per 3-2 del Vilafranca en la seua visita a Cabanes davant el Benlloc el diumenge 27 de febrer.

L’11 inicial el formaven Enric Segura, Jaime, Nicolas, Andreu, Jorge, Javi Nadal, Porcar, Edo, Enric, Borja i Gonzalo.

També van jugar Pau, Gabi i Alejandro.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol de Borja als 8 minuts de joc. 4 minuts després els locals empataven amb rematada de cap a treta de corner.

Al minut 25 penal a favor dels locals en una jugada desafortunada del porter Enric Segura que suposava el 2-1. Al minut 35 Nicolas posava el 2-2 al marcador i a la darrera acció de la primera part arribaria el 3-2 quan passaven quasi 3 minuts dels 45.

A la segona part, el Vilafranca va tindre oportunitats per empatar amb accions de Nicolas, Enric o Gabi que no va poder materialitzar davant un Benlloc que es va tancar al seu propi camp buscant el contraatac.

El proper partit per als de Toni Mallen i Roberto Prades serà al Serrito davant el Catí, diumenge 6 de març a les 16’30 hores.