L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima a Atzeneta (2-1)

540

Primera derrota a la lliga de l’Amateur del Vilafranca després de perdre 2-1 a Atzeneta el passat dissabte 15 d’octubre.

D’inici van jugar Ruben, Jaime, Andreu, Nicolas, Enric Beltran, Adrian Gil, Angel, Ramon, Jorge Porcar, Miguel i Pablo Andrés.

També van participar Edo, Ivan, Jorge Gil i David Ahicart.

A la primera part als vilafranquins els va costar crear jugades de perill davant un Atzeneta molt intens i que va ser molt efectiu en atac, marcant en 2 de les 3 ocasions que van tindre, arribant-se al descans amb 2-0. Miguel amb un xut llunyà i Angel van ser els protagonistes de les ocasions més clares per als visitants a prop del descans.

A la segona part, el Vilafranca va ser el dominador. Edo al minut 54 va fer el 2-1 i a partir d’ahí, ocasions per a marcar de Miguel per partida doble, Nicolas i alguns balons que es van passejar per l’àrea sense trobar rematador. Al tram final els locals tindrien alguna aproximació perillosa a la contra.

El proper partit serà al camp de l’Alcora B el diumenge 23 d’octubre a les 18 hores.