L’Amateur del Vilafranca cau golejat davant un Catí molt efectiu (0-4)

533

El Vilafranca debutava al Serrito a la segona jornada de la lliga 2019-2020 i ho feia amb una contundent derrota davant el CE Catí en la vesprada del diumenge 22 de setembre.

Pel Vilafranca van eixir d’inici Adrian Vicente, Jesus, Hector, Andreu, Nicolas, Adrian Gil, Pau, Jorge Porcar, Gabi, Borja i Planell.

També van jugar Bruno, Adrian Monfort i Edo.

Els vilafranquins van tindre la primera oportunitat al minut 3 amb una rematada de cap de Planell i bona intervenció del porter visitant. El Catí faria el 0-1 en la seua primera rematada a gol. Després els vilafranquins van portar el ritme del partit i un tir des de fora de l’àrea de Nicolàs va ser refusat pel porter anant el baló al travesser. Dues jugades després, ràpida contra visitant i arribava el 0-2. A 1 minut per al descans, una centrada xut de Jesus va anar a la creueta.

A la segona part, al Vilafranca li va faltar creativitat en atac per superar la bona disposició defensiva rival. En 2 balons a l’esquena de la defensa van arribar 2 gols més del Catí fins al definitiu 0-4.

El proper diumenge 29 de setembre a les 16h, nova oportunitat al Serrito per tal de sumar la primera victòria a la lliga, serà davant el CD Ribera, equip amb el qual els vilafranquins fa més de 23 anys que no juga.