L’Amateur del Vilafranca cau amb l’Atzeneta al Serrito després de 5 mesos invicte a casa (2-3)

467

Derrota 2-3 de l’Amateur del Vilafranca davant l’Atzeneta en el partit disputat el divendres 20 de maig per la nit.

L’11 inicial el van formar Enric Segura, Nicolas, Andreu, Victor Garcia, Mateu, Adrian Gil, Ivan, Alejandro, Ramon, Borja i Gonzalo.

També van jugar Pau, Edo i Gabi.

Primera part amb poques ocasions de gol, el Vilafranca va controlar bé al tercer classificat.

Després del descans van arribar els 5 gols. Ivan enviava una pilota al travesser i al minut 63 arribava el 0-1. Després els vilafranquins van tindre 17 minuts molt bons, amb el gol de Pau Roda i dues grans intervencions del porter a rematades de Gonzalo i Borja. L’Atzeneta feia l’1-2 en una llançament molt llunyà de falta que sorprenia a Enric Segura. Al minut 89 en una ràpida contra els visitants marcaven l’1-3 i Borja al 91 establia el definitiu 2-3, marcant el seu divuité gol de la temporada.

Dissabte 28 a les 16’30h al Pla de Mig Ull de Cinctorres, els de Toni Mallen i Roberto Prades jugaran l’últim partit de la lliga 2021-2022.