L’alcalde de Morella rectifica i renuncia a presentar-se als concursos de places públiques

88
PUBLICITAT

El PP celebra la decisió perquè “no es pot ser jutge i part en un mateix procés”

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha rectificat i renuncia als concursos de les set places públiques a les quals s’havia presentat. El Partit Popular, que li va donar suport en la investidura, ha celebrat la decisió.

Jesús Ortí, portaveu del PP en el municipi, la va exigir en l’últim ple que o bé renunciara al seu càrrec públic com a regidor o bé renunciara al citat procés. “Va ser dijous passat 15 i hui coneixem per fi la seua decisió”, ha indicat el portaveu.

Per a Ortí, “rectificar el seu error li honra” perquè “no es pot ser jutge i part en un mateix procés”. En este sentit, el PP manté el seu compromís de vetlar per “l’exemplaritat que s’exigix als qui ostentem càrrecs públics”.

Cal recordar que la polèmica va saltar quan es va donar a conéixer que l’alcalde de Morella s’havia presentat a un procés d’estabilització de places per a optar fins a set ocupacions diferents promoguts per l’ajuntament. Es tractava dels llocs de periodista, ordenança de museus, oficial de brigada, operari de brigada i coordinador de cultura.