L’Alcalde de Morella manté una reunió amb Foment pel tall de la n232 al Pont de la Bota

116

La reunió ha tingut lloc en la delegació de València, a petició de l’Ajuntament, que l’havia sol·licitat per abans de l’inici de les obres.

Este matí s’ha celebrat la sol·licitada reunió, per part de l’Ajuntament, amb el delegat de carreteres del Ministeri de Foment a la Comunitat Valenciana, Ismael Ferrer, per a conèixer en detall les obres de reparació del Pont, terminis i poder minimitzar les molèsties que està ocasionant.

En paraules de l’alcalde, Rhamsés Ripollès, ‘està reunió, com s’ha demostrat, era molt necessària perquè almenys coneixem el que s’està fent però es va cometre un greu error no fent una reunió de coordinació abans de les obres com es va comprometre el subdelegat del govern’.

Des de l’Ajuntament s’ha sol·licitat informació sobre els terminis i per part de Foment, s’ha explicat que tot s’està desenvolupant com estava previst i es preveu reobrir al trànsit en la segona setmana de novembre.

L’Ajuntament, amés de conèixer les actuacions que s’estan realitzat i que consisteixen en la substitució de tot el paviment i tancaments de seguretat del pont, mantenint les seues dimensions, ha traslladat la necessitat de millorar la senyalització del tram alternatiu en Catí que està produint moltes confusions, està petició ha segut acceptada pels responsables de foment.

En canvi, cal lamentar, que altres peticions importants com l’habilitació de la pista forestal per a turismes del mateix pont que evitaria molt de temps de desplaçament a vehicles, així com millorar i recolzar el transport públic, no han segut ateses. Al respecte, Rhamsés Ripollès, ha incidit en que ‘ a les altures que ens trobem i tenir la reunió una vegada començada l’obra ens hem trobat amb un no absolut com a resposta a tots els plantejaments importants. No es tenien que haver fet les coses així’.

Una altra qüestió que preocupa al municipi és l’estat en que es quedarà la carretera cv12 Morella-Ares amb el pas de tant de trànsit, sobre tot pesat.

Licitació n232 Pont de la Bota – La Torreta

L’alcalde de Morella també s’ha interessat per l’estat de tramitació en el que es troba la licitació del tram Pont de la Bota-La Torreta, ja que ‘és fonamental la millora d’esta via de comunicació per al futur socioeconòmic de tot el nord de la província, no es pot perdre més temps i he traslladat que es faça tot el possible per a tindre l’adjudicació dins d’enguany i que al 2017 puguen ja iniciar-se les tant desitjades obres’.