L’alcalde de Forcall no ha aprofitat ser l’administrador de la residència de majors per saltar-se els torns de vacunació

1156
Santiago Pérez en una image d'arxiu.
PUBLICITAT

El mateix fet de ser escollit alcalde a la localitat de Forcall, també atorga a l’edil l’administració de la residència de majors que opera i treballa des de fa molts anys a la mateixa localitat. És el cas concret de Santiago Perez Peñarroya, que junta els dos càrrecs en la seua persona. A diferència de molts altres alcaldes com Luis Rubio, alcalde de Villahermosa del Río (província de Castelló) i administrador de la residència de majors del mateix poble, Santiago Pérez no s’ha saltat els torns de vacunació aprofitant la seua situació. Tant a Forcall com a Villahermosa, l’edil també administra la residència de majors.

L’aflorament de casos de personalitats que s’han vacunat abans d’hora ha estat una constant els últims dies. En tota Espanya, i també a la nostra província, hi ha hagut gent que ha aprofitat la seua posició per a trencar els terminis organitzats per les administracions. «Com que no sóc treballador de la residència, a mi no em toca la vacuna», ha afirmat en un comunicat a través de Facebook el mateix edil de Forcall. En la mateixa publicació, Pérez criticava tant als polítics que s’han vacunat com al partit polític que els empara, alhora que denunciava les situacions fraudulentes dels altres dirigents.