L’Ajuntament de Vilafranca destinarà les principals ajudes que rep per incrementar la seua aportació a l’asfaltat del carrer Miralles del Carro

220
Carrer Eres Miralles del Carro

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat destinar més diners per a la pavimentació del Carrer Miralles del Carro. D’aquesta manera l’aportació municipal ascendirà fins al 50% de l’obra.

L’Ajuntament destinarà els fons que rep del Fons de Compensació Eòlica i dels Plans Provincials en 2016, amb l’objectiu que els veïns paguen menys per la realització de l’obra. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha assenyalat que els diners eòlic i dels plans provincials suposa destinar a l’obra “els ajuts directes que rep l’Ajuntament de Vilafranca durant un any. D’aquesta manera s’ha atès la petició dels veïns per reduir l’aportació que havien de realitzar”.

En el ple extraordinari celebrat dimecres en què s’ha aprovat l’actuació el consistori ha decidit destinar els plans provincials de 2015 per continuar amb les obres del gimnàs municipal. L’acord s’ha pres amb els vots a favor de PSPV i Compromís.