L’ajuntament de Morella trasllada les peticions de millora de la cobertura en l’N-232 i transport públic

566
PUBLICITAT

El passat mes de novembre, la Fàbrica Giner de Morella va acollir l’encontre La nova Nacional 232 reptes i oportunitats amb representants institucionals i empresarials al voltant de les oportunitats que genera la nova N-232 impulsat pels ajuntaments de Vinaròs, Morella i Alcanyís. D’aquesta van sorgir diferents propostes i reivindicacions, de les quals, l’ajuntament de Morella, que va ser l’amfitrió de l’acte, trasllada dues qüestions. La primera d’estes és la millora de la cobertura mòbil en diferents trams de la carretera fora de les poblacions. La segona és la creació d’una línia de transport públic entre Alcanyís, Morella i Vinaròs.

Pel que fa a la primera, s’han detectat múltiples trams de l’N-232 que necessiten una millora de la cobertura de telefonia mòbil fora de les poblacions des de Saragossa fins a Vinaròs. Aquestes zones sense cobertura dificulten moltes de les activitats econòmiques que es desenvolupen en els diferents municipis, així com situacions de perill o emergència.

D’altra banda, també va sorgir la idea de millorar el transport públic per aquesta via amb la creació d’una línia d’autobús per a enllaçar Alcanyís, Morella i Vinaròs de forma regular. Aquesta pretén facilitar els desplaçaments en esta zona i l’accés als serveis situats en els nuclis de població més grans.
Així, han preparat diferents cartes dirigides a les diferents institucions, com les companyies telefòniques, les subdelegacions del govern de Castelló i Terol, la Generalitat Valenciana i al Govern d’Aragó perquè estudien la situació i millorar estos serveis.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “arran del nou traçat de la carretera N-232, s’han obert moltes oportunitats i reptes als municipis que ens comunica, de manera que volem millorar els serveis que implica la millora de la via”. L’edil ha explicat que “la reunió entre empresaris i institucions va ser molt productiva per a abordar les oportunitats de l’N-232 i ara iniciem els contactes per a portar-les endavant”. Finalment, ha comentat que “cal sumar esforços perquè aquesta zona tinga uns serveis dignes i iguals a la resta del territori”.

Ple extraordinari dels pressupostos de l’any 2023
Aquesta vesprada, a les 20.00 hores, tindrà lloc un ple extraordinari al Salo de Plens de l’ajuntament de Morella. Aquest s’ha convocat per la necessitat d’aprovar el pressupost de l’any 2023 amb aquest únic punt de l’àrea d’Hisenda.