L’ajuntament de Morella renova les barreres del recinte taurí per a les festes

509
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella ja prepara les festes previstes des del 19 fins al 28 d’agost. Així, en aquest any es canvien i renoven algunes de les barreres que delimiten el recinte taurí durant la vesprada i dels carrers que alberguen l’entrada dels bous i vaques al matí dels dies 22, 23, 24 i 25 d’este mes. D’aquesta manera, el principal canvi és en la barrera de cinc cantons, la qual serà de barrots i completa que totes les que delimiten el recinte siguen d’aquest tipus.

La regidora de Festes, Rocío Querol, i el regidor de Protecció de la Ciutadania, Jose Manuel Rodrigo, han demanat “que es revisen els cadafals després d’aquestos anys que no s’han utilitzat per a garantir la seguretat en els actes taurins als carrers de Morella” i han afegit que “ho anunciem ara perquè les colles tinguen temps de revisar-los i reparar-los en els casos que siga necessari”. A més, ha destacat que “enguany completem la renovació de les barreres del recinte taurí i totes seran amb el sistema de barrots,” així com “hem fet una revisió general de tota la infraestructura que tenim per a albergar els actes taurins i es millora també el sistema del piló per a embolar”.

Cal recordar que, al mes de gener va tindre lloc el ple ordinari on es van aprovar les dates de celebració de les festes d’agost des del 19 fins al 28 d’aquest mes. Així, després que els anys 2020 i 2021, les festes s’anul·laren a causa de la pandèmia de la COVID-19, es preveu que aquest 2022 es realitzen amb la major normalitat possible en aquesta setmana central i festiva, més coneguda com a bous de Sant Roc i s’han establert estes dates, tenint en compte que el 15 d’agost és dilluns, per a planificar una programació tan completa com siga possible durant tot el mes.

Finalment, cal recordar que el dissabte 23 de juliol s’han programat actes taurins a la plaça de bous amb la col·laboració de la Penya El Bou i Passió pel Bou. En aquest espai “també s’han fet millores periòdiques i reparacions per a albergar activitats taurines” han explicat.